Nieuws & Agenda‎ > ‎

Zon Deventer: Tweede inkoopactie zonnepanelen van start!

Geplaatst 27 jul. 2011 13:02 door Onbekende gebruiker   [ 27 jul. 2011 13:20 bijgewerkt ]
Zonnehoven wordt de laatste maanden vaak gebeld en gemaild door mensen die hun voorbeeld willen volgen. Van ISS horen wij dat ook bij hun vragen binnenkomen of er nog een vervolg komt op Zonnehoven. Wij zijn daarom heel blij dat een vervolg is opgestaan: Zon Deventer. Wij ondersteunen Zon Deventer van harte en publiceren hierbij graag zijn mail aan ons:

Zon Deventer schrijft ons:

"... In navolging van het succesvolle project van Zonnehoven heeft Jan Kees Klapwijk het initiatief genomen voor een tweede PV-actie in Deventer. Net als Zonnehoven gaat hij een subsidieaanvraag indienen bij de Provincie Overijssel. Voor zonnepanelen voor particulieren in Deventer.

De subsidie die aangevraagd wordt is maximaal 1 euro per Wattpiek. Samen met de duurzaamheidslening van de gemeente Deventer kunt u hierdoor met weinig extra kosten uw eigen stroom opwekken en een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving.

Inschrijven kan tot 26 augustus 2011 via deze website ..."

Rondom Deventer inmiddels zeven zonne-energie projecten actief

In onze regio zijn inmiddels zes bewonersorganisaties voor zonnepanelen gestart. Te weten in Heeten, Hoonhorst, Voorst, Zwolle, Heino, Olst. En nu dus de 2e in Deventer. Bij iedere organisatie puilt de belangstelling uit. Het is het ultieme teken: Zonnepanelen breken nu definitief door!
Comments