Nieuws & Agenda‎ > ‎

Nu online, dé film: Zonnehoven

Geplaatst 17 sep. 2011 07:36 door Adri Ros   [ 15 jan. 2012 09:27 bijgewerkt door Onbekende gebruiker ]
Ronald Blijd uit Deventer heeft, in opdracht van de taakgroep Zonnehoven, een korte film (8:55) over ons project gemaakt. Als taakgroep wilden wij graag een eenvoudige, mooie en informatieve film over ons project. Om te gebruiken ter promotie van zonnepanelen en om onze succesvolle aanpak aan anderen over te dragen. Ronald heeft een film afgeleverd die aan al deze verwachtingen voldoet. Daar bovenop heeft Ronald een hele mooie grafische en creatieve uitvoering verzorgd. Helemaal top!

ZonnehovenEindfeest Zonnehoven gezellig en druk bezocht 

Donderdag 15 september kwam het hele project voor het laatst bij elkaar in buurthuis 't Hovenhuus. Om te vieren dat we de eindstreep hebben gehaald en alle 797 zonnepanelen heelhuids op onze daken liggen! Tot ieders tevredenheid werd het met ruim veertig deelnemers een hele gezellige en drukke avond. Foto's verschijnen heel binnenkort ;-)

Adri Ros werd extra in het zonnetje gezet. Hij is van begin af aan de drijvende kracht geweest binnen Zonnehoven. Energiek, creatief, professioneel en met de zon in zijn hart. Hem is alle lof gegund! 


Uitkomsten enquête Zonnehoven

Margot Dopheide presenteerde de uitkomsten van de enquête Zonnehoven: met 54 reacties van de 77 deelnemers (=71%!) weer een prachtige opkomst, waarvoor onze grote dank aan allen! De resultaten waren vrijwel unaniem heel positief. Het meest blij werden wij van de score bij de vraag naar de motivatie om zonnepanelen te kopen. 

De presentatie van de enquête is hier te downloaden.


Ronald Blijd: jonge Deventerse filmmaker

Ronald is net klaar met zijn opleiding Multimedia Vormgeving en zet zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Wij kenden hem al van deze film over Transition Towns, waarin het aller-allereerste begin van Zonnehoven aangekondigd wordt door Adri Ros. Met 'Zonnehoven' heeft deze jonge filmer opnieuw laten zien dat hij een goede film kan maken. Het was een plezier om met hem samen te werken: hij is snel van begrip, in de omgang vriendelijk en duidelijk tegelijk, precies wat nodig is bij het maken van een film. 

Wij bevelen Ronald Blijd daarom van harte aan! Kijk eens op zijn website 


Comments