Nieuws & Agenda‎ > ‎

De beste wensen!

Geplaatst 19 jan. 2011 07:30 door Onbekende gebruiker


Taakgroep Zonnehoven wenst al haar deelnemers en supporters een heel zonnig 2011 toe!

Het afgelopen jaar was voor de taakgroep een succesvol jaar waarin veel van onze dromen en plannen tot werkelijkheid zijn geworden. Nu staan we voor het belangrijkste deel te weten het afronden van project Zonnehoven door het plaatsen van zo'n 800 zonnepanelen op 75 huizen en 1 buurthuis.

Wij wensen al onze deelnemers veel mooie zonnepanelen op de daken toe en onze partner ISS heel veel sterkte en geluk bij het inkopen en plaatsen!


Namens Adri, Bart, Dennis, Harry, Ingrid, Jan L en Jan vd H, Margot en Willem
Independent Solar Systems wenst alle deelnemers van Zonnehoven een heel goed en bovenal (hoe kan het ook anders) EEN ZONNIG 2011 toe!
 
Met enige vertraging vanwege de zo vroeg ingevallen winter en uitval wegens ziekte, zijn de allerlaatse dakopnames de eerste week van januari door ons uitgevoerd. Waarna de laatste offertes uiterlijk half januari zijn verzonden.

De dakopnames waren niet geheel van gevaar ontbloot, vanwege rammelende dakgoten, glijdende ladders en ijs op het dak, maar zonder het nemen van enige risicos wordt het leven natuurlijk ook een beetje saai ;-). Bij bijna alle deelnemers was de ontvangst tijdens de dakopname uiterst hartelijk, waarvoor dank !
 
Het is gebleken dat een aantal deelnemers ingeschat hadden dat ze meer op hun dak konden plaatsen. Voorts een klein aantal afvallers, zodat er wat ruimte is ontstaan voor de mensen op de wachtlijst en dat is natuurlijk weer een positief bericht.
 
We zien er naar uit om vanaf maart aan de slag te gaan met de montages en de leveringen van het materiaal !
 
Heel veel zonnige groeten van het team van Independent Solar Systems.
 
Dirk, Jaap, Tim, Marco, Peter, Willie en FerdiComments